Friday, 18 December 2015

Filled Under:

Perghhh!!!! Hanya Saiz Anak DARA Saja Yang Boleh Lakukan Ini....

Seperti yang dilaporkan oleh Daily Mail , setelah dipetik dengan bibir , daun teh dari pergunungan yang subur di wilayah Gushi , pucuk teh ini dimasukkan ke dalam mulut . Baru kemudian diletakkan di bakul kecil yang terletak dicelah dada mereka yang disebut Chaliuqing .

 

Proses memetik daun teh ini berdasarkan legenda yang masih dipercayai di China. Legenda menyebut , daun tehharus dipetik pelbagai cara dengan mulut mereka .

Gadis – gadis pemetik teh harus memenuhi beberapa kriteria . Selain mempunyai saiz bra minimum C , mereka harus masih perawan dan tidak ada bekas luka di tubuhnya.

Hanya Saiz Anak Dara Saja Yang Boleh Lakukan Ini

Hanya Saiz Anak Dara Saja Yang Boleh Lakukan Ini | Untuk Meningkatkan Kesegaran Dan Kesucian Teh

Kriteria ini diyakini dapat meningkatkan kesegaran dan kesucian teh. Menurut syarikat Lip Tea , pengambilan pemetik teh sangat ketat. Syarikat mencari gadis yang paling bersih , kuat , dan suci sebagai kunci kejayaan pengeluaran teh .

Mereka harus membersihkan diri sebelum mula bekerja. Mereka juga perlu mendapatkan latihan khusus untuk melatih bibir dan leher .

Ini adalah pekerjaan yang jauh lebih sukar daripada yang terlihat ,kata Li Yong , jurucakap pekerbunan Jiuhua , tempat pemetikan teh .

Beberapa abad lalu , para penjual teh China berinovasi dengan menyimpan teh di letak dicelah payudara gadis berusia 16 tahun. Mereka membiarkan teh disimpan di sana selama para gadis tidur Esok harinya, tehakan mempunyai aroma dara yang berkhasiat untuk kesihatan dan kesejahteraan.

Sumber

0 comments:

Post a Comment