Thursday, 3 December 2015

Filled Under:

10 Foto Terkini Raline Shah, bekas kekasih TMJ yang SUPER HOT sehingga buat para jejaka tak tidur lena dek kerana KEJELITAAN SEMULAJADI gadis bertuah ini !!

 

Sejak itu nama beliau terkenal di seluruh indonesia dan juga tersebar ke malaysia kerana menpunyai mata dan bentuk muka yang sangat cantik dan unik.

Terkini Mukanya seiras-iras pelakon terkenal sue Qhi yang telah menarik minat produser-produser untuk melamarnya berlakon dan menjadi model untuk syarikat mereka.

Setelah itu, banyak tawaran di dunia hiburan yang ia terima, antara lain menjadi untuk acara Kitchen Beib di Global TV, bintang iklan, maupun berakting. Dia mendapatkan pendidikan tinggi dari National University of Singapore di bidang ilmu politik, dan meraih gelar B.A in Political Science and New Media & Communications (Hons) telah menambahkan lagi keserlahannya.

Raline Shah tampil dalam debut karier perannya dalam film layar lebar 5 cm (2012). Raline merupakan aktor berdarah campuranTionghoa-Melayu dari kakeknya yang berasal dari Malaysia dan Pribumi-Nusantara dari ayahnya, Rahmat Shah, pengusaha dan mantan diplomat dari Medan, Sumatera Utara yang berkewarganegaraan Indonesia. Ibu Raline, Roseline Rahmat, adalah warga negara Singapura.
0 comments:

Post a Comment