Friday, 31 July 2015

Filled Under:

[MESTI BACA] kisah cinta pelajar dan pensyarah dikolej..menjadi kenyataan

Jodoh pertemuan itu ditangan tuhan, sudah menjadi fitrah cinta antara lelaki dan wanit, di sebalik sebuah percintaan sudah semestinya ada satu kenangan yang terindah tidak dapat dilupakan.

Setiap pasangan bercinta sudah pasti inginkan yang terbaik untuk pasangannya dan paling manis sekali apabila selesai diijabkabulkan kerana itulah bukti sebenarnya cinta.

Kalau dikatakan jodoh, lari ke planet Pluto sekali pun kalau sudah di tetapkan jodoh kita, tidak kemana, akan bersatu juga nanti.

Menjadi viral di laman sosial kisah seorang wanita yang berkongsikan kisah cintanya dari mula berkenalan dengan suaminya sehingga sah menjadi suami isteri.

Tidak disangka si suami yang merupakan pensyarahnya yang dikenali sebagai seorang lelaki 'kerek' satu ketik dahulu kini sudah menjadi khalifah di dalam hidupnya.

Jom kita ikuti kisah cinta mereka ini, memang 'manis' kisahnya dari pertemuan bertama sehingga ke jinjang pelamin.

Tengah Tunggu Lift Dengan Seorang Lecture Lelaki

1st Class Sem 4, Jeng jeng jeng, Crush Lama Gua Rupanya

Sir Tak Masuk Kelas, Kat Koleh Pun Tak Nampak Batang Hidung

Taman Mak Pergi Bazar Ramadhan, Dapat "Whatsapp" Tulis "Nice DP"


Fikir Macam Mana Sir Boleh jadi Tunang Ana


Sir Zharif, Lecturer Kerek Dalam Lif Dulu Sah Menjadi Suami Saiaaaaa  i love you sir

Alhamdulillah..dari pengenalan hanya sebagai seorang pelajar dan penyarah sudah menjadi isteri Ana yang sah. Tahniah kami ucapkan. Kami doakan hubungan yang dibina sentiasa dirahmati dan bahagia sehingga akhir hayat. Sweet kau Ana.

KETUMVIRAL
0 comments:

Post a Comment