Sunday, 29 November 2015

Filled Under:

Wow !! Perubahan Mendadak Nabila Huda Yang Amat Memeranjatkan Amy Search ! (5 Foto)

 

Terpana seketika apabila melihat perubahan mendadak penampilan diri anak perempuan lagenda rock negara Amy Search, Nabila Huda.
Siapa menyangka perubahan tersebut berlaku pada ketika popularitinya semakin memuncak. Tentu ramai netizen terpaksa menutup mulut dan terdiam sejenak.
Pelakon cantik yang berbakat ini pernah dikaitkan dengan beberapa artis lelaki sebelum ini. Mari kita tengok latar belakang beliau bagi mengenali lebih dekat lagi.

Nabila Huda, manis bertudung
Nabila Huda binti Suhaimi Abdul Rahman dilahirkan pada 2 Disember 1984 adalah seorang pelakon Malaysia kelahiran Kuala Lumpur yang mula menempa nama menerusi pelbagai lakonan.
Nabila adalah anak sulung kepada legenda rock Amy dari kumpulan Search. Antara filem yang dibintangi beliau ialah Rock, Akhirat, Bohsia: Jangan Pilih Jalan Hitam, Pisau Cukur & Duhai Si Pari-pari dan yang terbaru dan bakal diterbitkan di AstroFirst ialah Terciptauntukku. Nabila memegang watak sebagai cikgu yang bernama Fathia. Pasti ramai yang tidak sabar menantikan kemunculan beliau di tv kan... - Harianmetronline.blogspot.com0 comments:

Post a Comment